Ростислав Фук

Тернополянину інкримінують вбивство 75-річного дядька (фото)

Правоохоронці, зайшовши до будинку, виявили бездиханне тіло господаря з численними травмами

Інформація від тернополянина про те, що під час свірки 58-річний племінник ймовірно вбив свого 75-річного родича надійшла до правоохоронців ще 28 травня, близько 21:40. Про це повідомили у відділі комунікації Національної поліції Тернопільської області.

На місце виклику виїжджала слідчо-оперативна група. Правоохоронці, зайшовши до будинку, виявили бездиханне тіло господаря з численними травмами.

У ході перевірки з’ясувалося, що потерпілий хворів і не міг ходити. Сусід загиблого каже, що родичі періодично сварилися, а тому племінник рідко навідувався до пенсіонера.

Близько 21:00 28 травня між чоловіками виник конфлікт в результаті якого племінник кілька разів руками та ногами вдарив свого дядька в різні частини тіла. Травми виявилися смертельними.

Сварку почув сусід. Він замкнув двері, аби чоловік не втік, та викликав поліцію й швидку. Медики констатували смерть пенсіонера, а його родича затримали працівники поліції відповідно до статті 208 Кримінального процесуального кодексу.

Тернополянину вже оголосили підозру згідно зі статтею 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Вирішується питання про обрання запобіжного заходу. Триває слідство.

Медики констатували смерть пенсіонера, а його родича затримали працівники поліції

Фото Національної поліції Тернопільської області

Вибір читачів за тиждень

Відео