Тетяна Бакай

У Тернополі хочуть закрити проїзд на одному з перехресть через часті ДТП

7 червня на цій ділянці на просп. Бандери трапилась аварія, після якої травмована пасажирка померла дорогою до лікарні 

У Тернополі розглядають питання про те, щоб закрити проїзд через просп. Бандери біля «Будинку залізничників». Йдеться про ділянку вулиць Глиняна-Тютюнника, що проходять через головну дорогу на проспекті Бандери. Причиною – часті ДТП на цій ділянці. Про це під час брифінгу повідомив начальник управління  патрульної  поліції  в Тернопільській області Богдан Шевчук.

Ми і справді зараз роздумуємо над питанням про закриття того проїзду, щоб уникнути ДТП. Там є можливість об’їхати та виїхати на головну дорогу на регульованому світлофором перехресті, – зазначив він. 

Смертельна ДТП на проспекті Бандери 7 червня 

Нагадаємо, смертельна ДТП на проспекті Бандери трапилась 7 червня, близько 17:00. Згідно з попередніми даними, водій автомобіля Dacia Sandero, виїжджаючи з другорядної дороги, не пропустив автомобіль Toyota Land Cruiser. У результаті зіткнення травми отримала 73-річна пасажирка Dacia Sandero, яка померла дорогою до лікарні.

На цій ділянці дороги є знаки, які вказують на те, що водій повинен дати дорогу. Однак нехтуючи правилами, трапилася ДТП, і як наслідок померла людина, – каже Богдан Шевчук. 

Читайте також: У патрульній поліції спростували, що їхня бригада переслідувала авто, яке потрапило у резонансну ДТП у Тернополі.

Сім'я військового з Тернопільщини загинула у масштабній ДТП на Рівненщині.

Фото Національної поліції

Вибір читачів за тиждень

Відео