Олеся Поліщук

У Тернополі молодь вчилася мистецтву кулінарії 

152030979_2153720131429758_7128591532005628015_o

Третій майстер-клас кулінарного проекту «Смакуємо по-особливому» провели у Тернопільському обласному центрі комплексної реабілітації.

Про це повідомили на сторінці центру в фейсбуці.

Впродовж місяця молодь (вихованці Центру разом з учнями й студентами-волонтерами) навчаються мистецтву кулінарії у професійно обладнаній студії під керівництвом шеф-кондитера Марії Левенець.

– Завдяки цьому вже починає формуватися низка позитивних змін: налагоджується тісніша комунікація між молоддю з інвалідністю і студентами, підвищуються їхні практичні навички в кулінарії, покращуються шанси учасників самореалізуватися в цій галузі в майбутньому, — радіють успіхам працівники Центру.

Допомагали вихованцям Центру студенти Тернопільського національного медичного університету ім. І. Я. Горбачевського, які брали на себе складніші процеси й студентки ДВНЗ Тернопільського коледжу харчових технологій та торгівлі.

150865668_2153721198096318_4528613710135886294_o
150865668_2153721198096318_4528613710135886294_o

151915521_2153720044763100_5623273558428967773_o
151915521_2153720044763100_5623273558428967773_o

151521124_2153721468096291_34415887900208669_o
151521124_2153721468096291_34415887900208669_o

Фото з допису

Вибір читачів за тиждень

Відео