Юля Вітюк

У Тернополі на маршрут виїхали ще два тролейбуси

У місті збільшується кількість людей, тому транспорту тепер потрібно більше

Для зручності жителів і гостей міста, на вулицях Тернополя розпочали курсувати низькопідлогові тролейбуси чеського виробництва Skoda. Про це повідомив голова міста Сергій Надал під час брифінгу.

Виїхало ще два тролейбуси, адже ми розуміємо, що люди повертаються до більш-менш нормально життя у умовах, які можливі. Також збільшується кількість переселенців, тому і транспорту потрібно більше,— повідомив голова Тернопільської міської ради Сергій Надал.

Працюють нові тролейбуси на міському маршруті №2 «Вул. Тролейбусна – вул. Лесі Українки».

Ще один тролейбус наразі проходить технічний огляд і готується до виїзду. За інформацією КП «Тернопільелектротранс», прибули три низькопідлогових тролейбуси з чеського міста Маріанські Лазні. Готують до відправлення в Україну наразі тролейбус і з міста Прешов (Словацька Республіка). 

Працюють нові тролейбуси на міському маршруті №2 «Вул. Тролейбусна – вул. Лесі Українки»

Також Сергій Надал наголосив, що для міста у пріоритеті великі та середні низькопідлогові автобуси та тролейбуси. Вони найкраще задовольняють потреби тернополян, у тому числі для жінок з дитячими візками, людей з інвалідністю. Переваги такого транспорту: комфорт, доступність та економія.

Фото з сайту Тернопільської міської ради 

Вибір читачів за тиждень

Відео