У Тернополі «накрили» будинок розпусти (фото)

DSC08997

Сутенершу та її чотирьох «підопічних» викрили у Тернополі працівники відділу боротьби зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми. Ще на початку лютого оперативники отримали інформацію про роботу борделю.

У ході перевірки з'ясувалося, що бізнес з надання сексуальних послуг в обласному центрі організувала сорокарічна жителька Дніпра. За словами начальника відділу БЗПТЛ Олександра Буняка, жінку уже притягували до кримінальної відповідальності в Запоріжжі за аналогічні злочини. Проте тоді вона отримала лише умовний термін покарання пише dosie102.te.ua.

У Тернополі підозрювана влаштувала бордель, у якому працювало позмінно четверо молодих дівчат з Запорізької та Житомирської областей. Обслуговували клієнтів лише за місцем проживання на орендованих квартирах.

DSC09012
DSC09012

Аби не потрапити на гачок правоохоронців, сутенерша кожен місяць змінювала адресу, винаймаючи нове житло. Правоохоронцям наразі відомо про сім таких квартир.

Пошуком клієнтів займалася сама організаторша, розмістивши в інтернет-мережі оголошення про надання сексуальних послуг. Клієнтів, кажуть дівчата, їм вистачало. За добу вони могли обслужити близько десяти чоловіків.

Година послуг вартувала 1 200 гривень, з яких 50 відсотків вони віддавали сутенерші, а решту витрачали на оплату за житло та власні потреби.

12 листопада працівники відділу боротьби зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми, разом з слідчим управлінням та під процесуальним керівництвом Тернопільської місцевої прокуратури провели обшуки у двох помешканнях. Оперативники виявили та вилучили сім-картки, мобільні телефони, гроші та записники.

DSC08998
DSC08998

DSC09001
DSC09001

Сутенерші уже оголосили підозру згідно з частиною 2 статті 303 ККУ. Вирішується питання про обрання їй міри запобіжного заходу.

Дівчата-повії відповідатимуть у суді згідно адміністративного кодексу України. Триває слідство та встановлюються й інші учасники даного правопорушення.

DSC09000
DSC09000

Фото з допису

Вибір читачів за тиждень

Відео