Божена Волинець

У Тернополі постане перед судом група осіб, що виготовляла та збувала психоактивний наркотик

2

Тернопільською обласною прокуратурою скеровано до суду обвинувальний акт щодо групи осіб, яка займалася виготовленням, зберіганням, перевезенням, а також збутом психотропної речовини – амфетаміну.

Досудовим розслідуванням встановлено, що група осіб з жовтня 2020 року по червень 2021 року здійснювала збут психотропних речовин та наркотичних засобів на території обласного центру та Тернопільського району.

-  У лютому 2021 року до незаконної злочинної діяльності було залучено громадянина Російської Федерації, який був добре обізнаним у технології  створення амфетаміну у великій кількості й виготовляв його за попередньою змовою з іншими членами групи. Складники для психотропної речовини група замовляла через Інтернет, а отримувала їх за допомогою одного із недержавних операторів поштового зв’язку, - зазначено на сайті Тернопільської обласної прокуратури,

У червні цього ж року, злочинну діяльність групи було припинено, а у середині жовтня до Збаразького районного суду Тернопільської області скеровано обвинувальний акт.

До обвинувачених застосовано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Фото з допису

Вибір читачів за тиждень

Відео