Орест Сарматський

У Тернополі презентують книгу, завдяки якій мільйони людей навчилися малювати

art-0993810 (Copy)

Тернопільська обласна універсальна наукова бібліотека пропонує своїм читача виставку однієї книги.

Як повідомляється, йдеться про книгу «Ви зможете малювати за 30 днів», автор якої – Марк Кістлер.

- Мільйони людей навчилися малювати завдяки телешоу та відеоурокам Марка Кістлера – одного з найбільш титулованих викладачів малювання й автора цієї книжки, що стала світовим бестселером. Його учні брали участь у проєктуванні Міжнародної космічної станції, шатлів і марсоходів, працювали над такими анімаційними проєктами, як «Шрек», «Мадагаскар», «Життя комах» та ін. «Ви зможете малювати за 30 днів» – не голослівна заява автора. У своїй книжці він один за одним, від простого до складного, розкриває всі секрети створення справжніх картин, використовуючи для цього понад 500 малюнків та близько 100 робіт свої учнів. І якщо ви виділите собі на заняття з неперевершеним Марком Кістлером двадцять хвилин щодня впродовж місяця – успіх вам гарантований, - йдеться у дописі.

Уміння малювати — навичка, а не вроджений талант, як вважають багато хто. Будь-хто може навчитися красиво малювати! Все, що вам для цього потрібно — олівець, листок паперу і готовність відкрити в собі справжнього художника. Про все інше ви дізнаєтеся з цієї книги. У ній розкрито всі секрети створення складних тривимірних зображень.

У книжці ви знайдете:

* швидкі та легкі покрокові інструкції малювання будь-яких предметів: від простих сфер до яблук, дерев, будівель, рук та облич людей;

* понад 500 малюнків, що ілюструють кожний крок;

* перевірені часом поради, техніки та слушні підказки

* 9 фундаментальних законів малювання, за допомогою яких ви зможете створити ілюзію об’ємності зображення;

* 75 малюнків інших учнів, щоб оцінити власний прогрес.

Довідково. Марк Кістлер — один з найпопулярніших і титулованих викладачів малювання в світі. Художник-телевізійник із величезним досвідом. Багато років веде на національному телебаченні США передачу «Станція уяви Марка Кістлер». За останні тридцять років Марк навчив малювати мільйони людей. На одних його телепередачах виросло чимало дітей, які потім стали відомими мультиплікаторами, ілюстраторами, архітекторами, інженерами-конструкторами.

Автор дев’яти книг, включаючи бестселер «Ви зможете малювати через 30 днів» і дитячий підручник-бестселер «Малювання в 3D з Марком Кістлер». У своїх книгах Марк доступно розповідає про складні поняття та методи малювання. Книги Марка допомагають набути навичок, навички, необхідні, щоб створювати тривимірні зображення в будь-якому стилі (малювати пейзажі та портрети, копіювати фотозображення) і в будь-якій техніці (масло, акварель, пастель). Він допомагає навчитися малюванню крок за кроком, вивчаючи те, що художник називає Дев’ятьма основними законами малювання.

Фото з допису

Вибір читачів за тиждень

Відео