Оксана Бучко

У Тернополі припиняє діяльність Молодіжний центр праці

20045971_1481660748559058_1270360483_n

Після 15 років функціонування згортає діяльність Молодіжний центр праці у Тернополі. Причина такого рішення – неможливість діючої команди продовжувати роботу і небажання нових людей братися до роботи, оскільки відсутнє фінансування.

-  Немає фінансування ні на зарплати, ні на комунальні витрати, - розповідає керівник центру Ірина Яремчук. – Молодіжний центр праці вирішував такі соціальні питання, як працевлаштування, профорієнтація, розвиток молоді. Ми завжди намагалися створити для молоді та компаній якнайбільше можливостей. Шкода, що держава не переймається такою діяльністю.

Центр  створила облдержадміністрація, тож тепер питання щодо реалізації політики зайнятості молоді вирішуватимуть у цій структурі.

- Ми будемо підтримувати контакти з клієнтами та продовжувати робити добрі справи, - додає Ірина Яремчук. - Допомогою професійному становленню молоді (за виключенням пошуку робочих місць) продовжуватиме займатися ТОО «АТОМ», а створенням різноманітних можливостей для навчання, комунікації та втілення молодіжних проектів - Молодіжний Центр Тернопіль/Youth Centre Ternopil.

Фото з відкритих джерел

 

Вибір читачів за тиждень

Відео