Анастасія Кисіль

У Тернополі рятувальник освідчився коханій на сцені драмтеатру (фото, відео)

Любомир Крушельницький запросив дівчину ніби на екскурсію, а насправді готував сюрприз 

Тернопільський рятувальник Любомир Крушельницькій оригінально освідчився своїй коханій Ользі. Він це зробив на головній сцені Тернополя - у драмтеатрі. Історію закоханих розповіли на фейсбук-сторінці Головного управління  ДСНС України у Тернопільській області. 

Любомир Крушельницький понад 8 років працює пожежником-рятувальником 3-ї державної пожежно-рятувальної частини Тернополя. Окрім професії у нього є ще одна пристрасть – музика. Любомир – скрипаль. І аби виразити всю глибину своїх почуттів до коханої Ольги, у своєму освідченні він вирішив поєднати важливі для себе речі: музику та роботу рятувальника. 

Ідея освідчитися саме у драмтеатрі у мене виникла через те, що це місце творчості. Для мене було важливо освідчитися у формі рятувальника, бо це основна моя робота, яку я поєднав зі своєю пристрастю - музикою. Я знаю, що вона цінує та поважає мою роботу і пишається мною, - розповідає чоловік. 

Рятувальник освідчився коханій на сцені Тернопільського драмтеатру

11 вересня, в день народження Ольги, Любомир запросив її під приводом екскурсії до Тернопільського драмтеатру, де на неї очікував сюрприз. Залишивши ненадовго дівчину під опікою «екскурсовода», роль якого виконав один з акторів театру, чоловік взявся до втілення свого плану. Коли Ольгу ввели до театральної зали вона не змогла повірити тому, що бачить: на сцені в бойових обладунках рятувальника, стояв її коханий, зі скрипкою в руках та дивлячись їй у вічі грав ніжну мелодію. Коли ж вона підійшла до Любомира, той схилився на одне коліно і запропонував їй руку і серце. 

Промінчик мого життя, кохана. Як зустрів тебе, я зрозумів, що таке справжнє кохання. Ти для мене стала сенсом життя. Чи вийдеш ти за мене? - сказав Любомир. 

У відповідь почув: «Так!».

Читайте також: 
Капрал охорони Папи Римського одружився з тернополянкою у Ватикані.

До слова, скрипку рятувальник Любомир Крушельницький взяв до рук у дні війни. Своєю музикою прагне піднімати патріотичний дух українців

Також рятувальник зіграв українську народну пісню «Ой у лузі червона калина» та опублікував відео у фейсбуці.

Фото з фейсбук-сторінки Головного управління  ДСНС України у Тернопільській області

Вибір читачів за тиждень

Відео