Анастасія Кисіль

«У звуках чутно тверду віру в перемогу»: тернопільський рятувальник грає українські пісні (відео)

Своїми мелодіями Любомир Крушельницький передає меседж: «Вистоїмо - інакшого виходу в нас немає».

Скрипку рятувальник із Тернополя Любомир Крушельницький взяв до рук у дні війни. Своєю музикою прагне піднімати патріотичний дух українців. 

Хотілося підняти бойовий дух колег та українців, щоб всі зрозуміли, що ми  - одне ціле, від заходу до сходу. Ми всі за одну мету стоїмо. Ми всі боремося, кожен на своєму фронті. Вистоїмо - інакшого виходу в нас немає, - каже Любомир Крушельницький. 

«Вогонь запеклих не пече! Пече біль… Буває, що цей пекучий біль – аби серце не краялось на шматки – треба вилити в музику. І в ній же, в музиці, народжується упевненість у нашій перемозі», – так описали відео про тернопільського рятувальника Любомира Крушельницького у Державній службі України з надзвичайних ситуацій. 

Прислухайтесь: у цих прекрасних звуках чутно тверду віру у наших Великих Воїнів і нашу Велику Перемогу, яка не за горами, – йдеться в дописі.

Нагадаємо, Любомир Крушельницький заграв українську народну пісню «Ой у лузі червона калина» та опублікував відео у фейсбуці. Ця пісня – гімн Українських січових стрільців. Співали її також у підрозділах Української Повстанської Армії.

Рятувальник  каже, надихнув його виконати пісню вокаліст гурту «Бумбокс» Андрій Хливнюк, який теж її заспівав. 

Фото, відео ДСНС України та Любомира Крушельницького

Вибір читачів за тиждень

Відео