Віра Олександрович

У Тернополі спіймали молодика із цілою торбою наркотичних речовин (фото)

Основне

Інспектори роти тактико-оперативного реагування (ТОР) у Тернополі близько 14-ї години сьогодні, 9 вересня, помітили і затримали підозрілого чоловіка.

У Патрульній поліції Тернопільської області повідомили: їхні співробітники зреагували вчасно, а тому взяли «на гарячому» ймовірного «закладчика».

Фото2
Фото2

- Чоловік при появі поліцейських на вул. Бродівській раптом швидко побіг у протилежному до них напрямку, - кажуть у поліції. – Тож патрульні наздогнали і зупинили його. Той 20-річний громадянин помітно нервував.

Відповідно до ст. 34 Закону «Про Національну поліцію», інспектори провели поверхневу перевірку та виявили у чоловіка 9 поліетиленових пакетів із речовиною білого кольору. Ймовірно, вона – наркотична. Окрім того, був 1 сліп-пакет із речовиною зеленого кольору, також схожою на наркотичну.

Фото1
Фото1

- На підтримку ТОРівцям прибули колеги з обласного управління боротьби із наркозлочинністю, - йдеться далі у повідомленні. - Спільними зусиллями працівники перевірили прилеглу територію, де виявили ще 85 поліетиленових пакетиків із ймовірно наркотичною речовиною.

Подробиці цієї події надалі встановлюватиме слідство, наголосили у патрульній поліції. Фото зі сторінки Патрульна поліція Тернопільської області у соціальній мережі «Фейсбук»

Вибір читачів за тиждень

Відео