Ростислав Фук

У Тернополі судитимуть ексзаступника мера через незаконну приватизацію історичної будівлі

Також до суду передали обвинувальні акти щодо 4 причетних людей

Тернопільські прокурори завершили розслідування щодо колишнього заступника Тернопільського міського голови, якого підозрюють у незаконній приватизації історичної будівлі в центрі міста вартістю у понад 30 мільйонів гривень. Про це повідомляють у пресслужбі Тернопільської обласної прокуратури.

Йдеться про незаконну передачу майна колишньої залізничної лікарні в оренду приватній фірмі, щоб надалі приватизувати її під приводом здійснення удаваних ремонтних робіт. Лише через причини, що не залежали від нього та інших причетних, приватизація не відбулася.

Під його керівництвом були підроблені офіційні документи про виконання робіт з реставрації та пристосування Тернопільського міського лікувально-діагностичного центру під профілакторій санаторного типу на вул. І. Франка, 3, в м. Тернополі на понад 4 млн грн, хоча задекларовані роботи виконані не були, – йдеться в повідомленні.

До суду вже скерували обвинувальні акти щодо 4 осіб, причетних до спроби незаконної приватизації.

Наразі, відповідно до статті 290 Кримінально-процесуального кодексу України, сторона захисту має ознайомитись із матеріалами провадження, після чого обвинувальний акт скерують до суду.

Фото з допису

Вибір читачів за тиждень

Відео