У Тернополі травмований чоловік дві доби кликав на допомогу (відео)

9010293eab240c0f532a4ef1db2f421a

Шокуючий випадок трапився у Тернополі. В одному з багатоквартирних будинків чоловік травмувався, не міг самостійно підвестися і майже дві доби кликав на допомогу. Сусіди його не чули. На щастя, відреагувала жінка, що проходила повз та викликала поліцію.

– Близько 10-ї години ранку, на спецлінію 102 надійшло повідомлення від небайдужої громадянки про те, що з вікна квартири на першому поверсі лунають крики про допомогу. Патрульні негайно прибули за вказаною адресою та розпочали пошуки потрібної квартири. Інспектори зайшли до під’їзду й почули голос чоловіка, який благав про допомогу, – повідомляють у патрульній поліції Тернопільщини. 

Правоохоронці з дозволу господаря вибили двері та увійшли до квартири. З’ясувалося, що, аби докликатися допомоги, 56-річному тернополянину довелося вибити пляшкою вікно. Інспектори викликали медиків.

– За словами медичних працівників, чоловік отримав численні переломи ключиці, забій м’яких тканин та гематоми. На щастя, його життю нічого не загрожує, – зазначають у повідомленні та закликають громадян не бути байдужим до чужої біди та повідомляти про схожі випадки. 

Фото з відкритих джерел, відео патрульної поліції Тернопільщини

Вибір читачів за тиждень

Відео