Віра Олександрович

У Тернополі тривають розбірки: прийняли присягу двоє нових членів ТВК

ТВК

Двоє нових членів Тернопільської міської ТВК – представників ВО «Батьківщина» прийняли присягу вчора, 17 жовтня.

Вечірнє засідання Тервиборчкому (ТВК) заздалегідь не надто анонсували. Але кворум таки був, причому голосували максимально аж 14 людей. Першим питанням головуючий на засіданні – Віктор Дрозда  від «Народного фронту» - поставив у порядку денному пункт про зміну двох членів ТВК – представників ВО «Батьківщина».

Нагадаємо, рішення про такий крок ухвалили у місцевому осередку партії за ініціативи керівника обласної організації партії Василя Деревляного. Відповідно, у вересні Центрвиборчком оприлюдним відповідну постанову. Втім, у Тернополі реалізувати ці наміри змогли лише тепер, бо раніше бракувало кворуму.

Отже, прийняли присяги - Ніна Андрієшин і Тетяна Сліпченко. Причому прізвище останньої співпадає із прізвищем нового керівника міської організації ВО “Батьківщина”. Вказані представниці замінили своїх колег – Ірену Палюх і Івана Підгурського. Кажуть, ці двоє  не дотримувалися партійної дисципліни і ігнорували вказівки керівництва осередку.

Сайт ЦВК
Сайт ЦВК

Після цього члени ТВК проголосували за визнання обраною новим депутатом міської ради Наталі Турецької (читайте ТУТприм.). До речі, обраного секретаря ТВК – Галини Зарубної від «Самопомочі» на засіданні не було. Тому запис вела Майя Хаварівська.

Фото із відкритих джерел

 

Вибір читачів за тиждень

Відео