У Тернополі врятували чоловіка, що провалився під кригу

провалився під лід

Завдяки спільним діям небайдужих тернополян, поліції, рятувальників та швидкої вдалося врятувати 27-річного чоловіка, котрий потрапив під кригу на озері. Чоловік вирішив дізнатися – чи досить міцний лід на водоймі. Така легковажність мало не коштувала йому життя.

– На щастя, неподалік проходили громадяни, які не залишились осторонь та кинулись йому на допомогу. Дівчина викликала поліцію, а хлопець дістав потопальника з води. Поліцейські роти тактико-оперативного реагування миттєво прибули за вказаною адресою та допомогли рятувати громадянина. На місце також прибула бригада рятувальників та карета швидкої. Спільними зусиллями громадян та спецслужб чоловіка вдалося відігріти та направити до лікарні. На щастя, останній обійшовся лише переохолодженням, – повідомляють у патрульній поліції Тернопільської області.

Також в Управлінні патрульної поліції наголошують, що якби не відповідальність та небайдужість громадян, наслідки могли б бути трагічними. Поліція висловлює щиру подяку очевидцям нещасного випадку за своєчасну допомогу та повідомлення спецслужб.

- Шановні громадяни, будьте обачними та не виходьте на лід. За вікном зима, але лід на водоймах занадто крихкий! Не перевіряйте своє життя та здоров'я на міцність! – наголошують у поліції.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео