У Тернополі є бібліотека, де можна не лише читати, а й гратися (фото)

3

Щоб зробити дозвілля дітей у Тернопільській обласній бібліотеці для дітей ще цікавішим, у книгозбірні продовжує свою роботу Ігротека. Настільні ігри добре підійдуть для проведення спільного сімейного дозвілля, об'єднуючи членів сім'ї та нових друзів.

Багато охочих ігроманів різного віку зібралося в читальному залі бібліотеки, щоб відпочити, поспілкуватися та зіграти у старі добрі настільні ігри.

1
1

- До нас завітали учасники клубу настільних ігор «People.Game», пишуть на сайті odb.te.ua. - Спочатку, дорослі та малеча пограли великою компанією у ігри «Цвєтаріум» та «Помідорний Джо», а вже потім, найазартніші з них протистояли своїм матусям у грі «Весела ферма». А в перерві між іграми можна було трошки помалювати. Без сумнівів, граючись, всі отримали в подарунок веселий настрій, позитивні емоції та добрий гумор на довгий час. Як підсумок - усі були задоволені! Дорослі - тим, що на деякий час побули безтурботними дітьми, а діти - тим, що їм приділили багато уваги і любові. Сподіваємось наше коло любителів настільних ігор поповниться новими ігроманами. Тож, не треба сидіти вдома біля комп‘ютерів та телевізорів, приходьте краще до бібліотеки та прийміть участь у ігрових турнірах! Чекаємо у ігровому колі на нових друзів кожної неділі!

Захід проходив в рамках проекту «Сприяння відбудові та сталому розв’язанню проблем ВПО та постраждалого від конфлікту населення в Україні», що впроваджується Міжнародною організацією з міграції та за фінансування Європейського союзу.

Фото: Тернопільська обласна бібліотека для дітей

Вибір читачів за тиждень

Відео