У Тернополі за тиждень трапилася 31-а аварія

Із 8 до14 травня у Тернополі тривав тиждень безпеки дорожнього руху. Проходив він під гаслом «Збав швидкість – збережи життя».

В Управління патрульної поліції розповіли про результати тижня безпеки дорожнього руху. Так, однією із основних причин аварійності є значне перевищення швидкості на дорогах. Також причинами ДТП є порушення правил маневрування, керування в нетверезому стані, порушення правил проїзду перехресть, недотримання безпечної дистанції, а також недотримання пішоходами правил дорожнього руху.

- На сьогодні, тиждень безпеки дорожнього руху спрямований на те, щоб громадяни об’єдналися разом із владою для вирішення питань пов’язаних зі зниженням смертності та травматизму на наших дорогах, - наголосив начальник Управління патрульної поліції в Тернополі Володимир Струк.

- З 8 по 14 травня в Тернополі трапилася 31 аварія. Одна людина була травмована. І лише в одній із аварій водій був у стані алкогольного сп’яніння.

В загальному за тиждень безпеки дорожнього руху було складено 266 адмінматеріалів, з них 44 це протоколи, в тому числі 19 громадян були в стані алкогольного чи наркотичного сп’яніння, - продовжує Володимир Струк.

Фото автора

 

Вибір читачів за тиждень

Відео