У Тернополі забіяка погрожує владною мамою

t_1_ui-5878f6458ce2a4-92117627

Тернополянам уже не страшні навіть автівки, які рухаються на дорозі. Прикладом того стало бійка, яка трапилася сьогодні вранці, 13 липня, поряд із зупинкою громадського транспорту.

Там два забіяки билися просто посеред дороги. У той час перехожі тернополяни вирішили не втручатися в бійку, адже хай краще «самі розберуться».

- Автобуси, машини кругами тікають. На зупинці близько 20 чоловік чекають автобус. Зупинився, розвів по кутах. Прошу людей: викличте наряд (один з ноги пару раз получив по голові), всі морозяться. На зупинці помічаю одну знайому особу (саме особу), яка мені каже: лиши їх в спокою, самі розберуться. Люди, то є моє місто, тут ходять мої діти.... Тут ходять ваші діти. І всяке бидло буде робити нам погоду. А не дай Боже такої біди з вашими рідними і будете кричати, що поліція винна. А що зробили ми всі разом задля нашої безпеки?, - пише тернополянин Андрій Нитка на своїй сторінці у Facebook.

Коли ж тернополянин вирішив заспокоїти молодиків, то один із них почав «погрожувати мамцьою, яка ніби працює в одній з силових структур».

Вибір читачів за тиждень

Відео