Тамара Коблик

У Тернополі загорівся склад з олією (фото)

Це вже друга пожежа на місцевих підприємствах за останню добу

11 вересня о 13:02 на номер екстреного виклику «101» надійшло повідомлення про пожежу складського приміщення, на вул. Промислова, в м. Тернопіль. Про це повідомили у пресслужбі ДСНС України у Тернопільській області.

До місця події направили два відділення 1-ї державної пожежно-рятувальної частини 1-го державного пожежно-рятувального загону та працівників оперативно-координаційного центру Головного управління. На момент прибуття рятувальників площа пожежі становила орієнтовно 150 м кв. В складі зберігались ємності з олією. Існувала загроза розповсюдження полум'я на сусіднє приміщення. На місце пожежі додатково направлено відділення 3-ї державної пожежно-рятувальної частини.

Станом на 13:36 рятувальникам вдалося локалізувати пожежу. О 13:42 — пожежа ліквідована. Жертв та постраждалих немає. Причина виникнення пожежі та матеріальні збитки встановлюються.

Нагадаємо, це вже друга пожежа на місцевих підприємствах за останню добу. Уночі 10 вересня виникла пожежа на підприємстві «Еліт Пласт» на вул. Микулинецькій у Тернополі, яку довелося гасити 50-м рятувальникам з допомогою 15-ти пожежних автомобілів. Займання ліквідували цього дня аж о 14:56.

Внаслідок пожежі у Тернополі зафіксували перевищення гранично допустимих норм небезпечних речових - фенолу і формальдегіду. Цю інформацію оприлюднили близько 18.00 10 вересня.

Фото ДСНС

Вибір читачів за тиждень

Відео