Ростислав Фук

У Тернополі запрацював спеціалізований центр з розшуку зниклих безвісти

До представників центру можуть звернутися громадяни, які втратили зв’язок зі своїми рідними, котрі перебувають у зоні бойових дій

Центр з розшуку осіб, зниклих безвісти за особливих обставин функціонуватиме на базі Головного управління Нацполіції Тернопільщини. До його складу увійшли слідчі, співробітники оперативних підрозділів, спеціалісти-криміналісти, повідомляють у відділі комунікації поліції області.

Центр створений з метою ефективної організації слідчої та пошукової роботи щодо зниклих безвісти у зоні бойових дій, та ідентифікації невпізнаних тіл.

До представників центру можуть звернутися громадяни, які втратили зв’язок зі своїми рідними, котрі перебувають у зоні бойових дій. Поліцейські нададуть фахові консультації щодо алгоритму їх дій у таких ситуаціях, допоможуть у вирішенні проблемних питань, що виникатимуть під час розшуку та встановлення місцезнаходження безвісти зниклих. Також спеціалісти-криміналісти відберуть біологічні зразки у рідних для подальшої ідентифікації розшукуваних за допомогою ДНК-зразків, – йдеться в повідомленні.

Представники Центру надають консультації щовівторка та щочетверга за адресою: м. Тернопіль, вулиця Валова, 11 (ГУНП в Тернопільській області). Контактний телефон: 066-721-71-76.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео