Оксана Бучко

У Тернополі зіграли саундтрек із «Гри престолів» на… бандурі і баяні (фото, відео)

IMG_3126

Власну версію до саундтрека «Гри престолів» 7 сезону виконав у Тернополі гурт В&B Project (Bandura & Bayan Project). Мелодію зіграли на бандурі та баяні. Виступ гурту відбувся 23 квітня у драмтеатрі, де слухачі заповнили увесь зал.

- Ми дебютували із кавер-версії на трек Metallica «Nothing else matters», із якого хочемо почати виступ у Тернополі, - розпочав концерт баяніст гурту Сергій Шамрай.

А далі традиційно до сезону прозвучала веснянка. Після чого, зовсім не відповідно до пори року тернополян освіжили кавером на композицію «Щедрик».

- А зараз візьміть телефони і під нашу музику напишіть смс своїм коханим людям, - запропонував Сергій Шамрай. – Або знайдіть їх у залі.

IMG_3121
IMG_3121

Далі для слухачі відгадували мелодії, подаючи знаки оплесками. Барабанщик гурту, тернополянин Марко, виконав соло, аби попросити пробачення у мами. А під час пісень «на біс» танцювали цілим залом.

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=rcf9n3eCoX4&feature=youtu.be[/embed]

Про історію створення гурту можна дізнатись ТУТ. Головна ідея виконавців - розвіяти стереотип непопулярності народних інструментів, задля цього учасники приїхали у Тернопіль.

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=y-RnQC758Lc&feature=youtu.be[/embed]

Фото, відео автора

Вибір читачів за тиждень

Відео