Олеся Поліщук

У Тернополі зоозахисники підраховуватимуть безпритульних собак

o_1e0s6t8cc1hqf12702ve2bb1fe835

Із 8 по 10 липня у Тернополі зоозахисники підраховуватимуть безпритульних собак. Робитимуть це для для моніторингу ефективності здійснення програми їхньої стерилізації.

- Ми з ГО «Вірне Серце», БФ Faithful Friends - Вірні Друзі спільно з Animal-id.net UA продовжуємо важливу для мешканців всього міста традицію власними силами і запрошуємо тернополян втретє долучитись до незалежного волонтерського підрахунку безпритульних собак у м. Тернопіль, - написала у фейсбуці Людмила Чеховська.

Підрахунок відбуватиметься за методикою міжнародної організації World Animal Protection на базі програмного забезпечення від команди Animal ID.

- Для підрахунку знадобляться активні та небайдужі мешканці зі смартфонами на базі IOS чи Android, які зможуть виділити 2 години ранкового часу з 7:00 до 9:00 8, 9 чи 10 липня (на вибір) для проходження обраного сектору. Один сектор = один день! Отримані результати дозволять порівняти кількість, стан вуличних собак та показник стерилізації по відношенню до показників минулих років, йдеться у дописі зоозахисниці.

Нагадаємо, минулого року показник стерилізації безпритульних собак сягав 37.7% в той час, як у 2019 році цей показник був 21.5%.

- Коротка відео-інструкція за посиланням: https://www.youtube.com/watch?v=8WZqZatXBc8 Якщо Ви з нами, реєструйтесь за посиланням: https://bit.ly/3hfkXou  Карта Тернополя поділена на сектори 4-х кольорів. Наразі відкрита реєстрація для обов'язкових для проходження секторів Жовтого кольору, тож знаходьте зручний для Вас сектор (якщо сектора немає у списку реєстраційної форми, Вас хтось випередив) та обираєте його з випадаючого списку на формі реєстрації. Вводьте коректно Ваші дані. Важливо вказати вірний Email, адже перед підрахунком саме на нього прийде підтвердження про реєстрацію; посилання, де потрібно завантажити додаток; та доступ до додатку; а також - номер телефону, на який Вам будуть телефонувати для узгодження всіх деталей, -пояснила Людмила Чеховська.

Правила та деталі підрахунку - https://bit.ly/3jcyRKy.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео