У центрі Чорткова демонтують величезну незаконну рекламну вивіску

IMG-3580

Величезну незаконну рекламну вивіску, що розмістив приватний підприємець на будівлі на вул. Гончара, 9А у Чорткові, демонтують до 1 березня. Власники магазину двічі порушили правила розміщення рекламних вивісок: вони не лише незаконно її встановили, а ще й не дотримались вимог до стилю вивіски. 

Таке рішення прийняли сьогодні, 17 лютого, на черговому засіданні виконавчого комітету Чортківської міської ради. Члени виконкому проголосували за відмову у наданні дозволу на розміщення зовнішньої реклами по вул. Гончара, 9А. Причина – підприємець порушив порядок розміщення вивісок (затверджений рішенням міської ради № 842 від 10.11.2017 року «Про затвердження порядку розміщення вивісок в місті Чортків»).

– Чортківська міська рада вкотре наголошує на важливості дотримання правил розміщення вивісок. У разі невиконання, вивіски, які суперечать відповідності архітектурного стилю центральної частини міста, а також ті, що встановлені без дозволу виконавчого комітету – будуть демонтовані. 

Ознайомитись із правилами розміщення рекламних вивісок можна на сайті Чортківської міської ради, –  повідомляє пресслужба установи.

Фото ЧМР

Вибір читачів за тиждень

Відео