У Великоберезовицькій громаді поховали 43-річного Героя Михайла Колодчука (фото)

Михайло Колодчук був чуйною, доброю людиною, виховав двох синів, був для них прикладом. Мав багато планів та мрій… Світла та вічна пам’ять!

Воїна Михайла Колодчука провели в останню дорогу у селищі Велика Березовиця 22 серпня. Про це повідомили у пресслужбі Великоберезовицької громади.

Страшна війна забрала турботливого батька, люблячого сина, старшого брата, хорошого побратима та вірного сина України, – написали на сторінці громади.

Михайло Колодчук народився 27 вересня 1981 року. Навчався в Острівському ліцеї Великоберезовицької громади. Проживав у селищі Велика Березовиця. Працював будівельником. Він був чуйною, доброю людиною, виховав двох синів, був для них прикладом. Мав багато планів та мрій… Був молодшим сержантом кулеметного взводу роти вогневої підтримки військової частини А4056. Загинув 17 серпня 2024 року під час виконання бойового завдання в районі населеного пункту Птиче Покровського району Донецької області.

Провести в останню дорогу воїна прийшли рідні, близькі, друзі, колеги, однокласники, сусіди, жителі Великої Березовиці, представники місцевої влади та духовенства. Вічна та світла пам’ять!

Нагадаємо, на Тернопільщині поховали загиблого Героя Андрія Бика.

Фото пресслужби Великоберезовицької громади

 

 

 

 

Вибір читачів за тиждень

Відео