У Збаражі учні з вчителями станцювали під пісню, під яку у Донецьку вели наших полонених (відео)

збараж

У радянській формі та під російськомовний акомпанемент провели останній дзвінок в одній із шкіл Збаража. Відео, де випускники разом з вчителями танцюють реп під пісню «Между нами тает лед» виклали в YouTube. Дехто із дівчат у шкільній формі радянського зразка, від якої майже всюди на Тернопільщині давно відмовилися. За три дні ролик переглянуло понад 6 тис. користувачів. Відгуки суперечливі.

«Молодці! Але, не всі. Вийшов трішки каламбур, не синхронно, мабуть, мало репетирували. Не вміє теперішня молодь танцювати, гаджети тут їм не помогли. Але все одно вони молодці, що таким чином себе проявили, не посоромились і зробили флеш-моб. І я пишаюсь, що це відбулось у Збаражі, де я народився і живу, і в першій школі, де я навчався» – написав Юрій Депутат.

Проте, далеко не усі розділяють такий захват дійством, яке відбулося на останньому дзвонику.

 «У Донецьку наших полонених вели під цю пісню «українського гурту»... А ти кажеш що це нормально?! Визначся із своїми поглядами, друже, і не пиши маячні у відповіді» – коментує Володимир Гайдамака.

Згадане відео в YouTube набрало більше вподобайок, ніж дислайків.

Прокоментували свій виступ і збаразькі вчителі, які брали участь у танці разом зі учнями.

«Гидко читати таку верзню. Страшенно обурила стаття. Я одна із тих класних керівників, яка танцювала із дітьми. Я безмежно щаслива, що у нас вийшов такий сучасний танець. І мені дивно, як може «Політичний Збараж» таку дурницю писати ще й намагатися обдурити людей. Якщо ви були там, то, надіюсь, добре бачили щасливі очі випускників, що танцювали і бурхливу реакцію учнів, які дивились. Про яку пародію на вальс ви пишете? Як можна коментувати не маючи поняття, що таке школа і чим вона живе. Я думаю, вам повинно бути соромно за такі слова» – написала Любовь Беликова у спільноті «Політичний Збараж»

[embed]https://youtu.be/UKUry7QHu18[/embed]

Відео You Tube

Вибір читачів за тиждень

Відео