У фінал чемпіонату України з боксу потрапили троє тернополян

У Тернополі 11 та 12 липня відбудеться фінал чемпіонату України з боксу серед юніорів. За титул чемпіона змагатиметься троє тернопільських спортсменів.

«У фінал з 250 учасників пройшло лише 16 спортсменів. Серед них троє тернополян, - розповів тренер першої категорії СК «Поєдинок» Роман Діткун. – Наші хлопці багато тренувались, тому сподіваюсь, що вони покажуть все, на що здатні, у фінальних поєдинках. Я покладаю на них великі надії та вірю, що наші боксери отримають звання чемпіона України».

Нагадаємо, честь нашої області у чемпіонаті України з боксу захищали 11 спортсменів. Після півфінальних боїв троє тернополян вже здобули бронзові нагороди. Щодо самої організації заходу, то, незважаючи, що чемпіонат у Тернополі проводиться вперше, все проходить на високому рівні.

Відкриття фінальних поєдинків відбудеться сьогодні о 15:00 годині. Завтра змагання розпочнуться об 11:00. Чемпіонат проходить у фізкультурно-оздоровчому комплексі ТНЕУ, що на вул. Львівська, 5а. Для вболівальників, які хочуть підтримати юних боксерів, вхід безкоштовний.

Джерело: ternopoliany.te.ua

Вибір читачів за тиждень

Відео