Ростислав Фук

Удар по Полтаві: понад 180 поранених, десятки загиблих

Часовий проміжок між тривогою і прильотом ракет був настільки коротким, що застав людей в момент евакуації до бомбосховища

росіяни двічі вдарили балістичними ракетами по території учбового закладу і сусідньої лікарні в Полтаві. Про це повідомили у пресслужбі Міністерства оборони України.

Часовий проміжок між тривогою і прильотом смертельних ракет був настільки коротким, що застав людей в момент евакуації до бомбосховища.

 Частково зруйнована одна з будівель інституту, багато людей опинились під завалами. Завдяки злагодженій роботі рятувальників та медиків вдалося врятувати 25 людей, з яких 11 деблоковано з-під завалів.

Наразі рятувальники продовжують роботу.

Як повідомив президент України Володимир Зеленський, станом на цей час відомо про 41 загиблого. Більш ніж 180 людей поранені.

Я доручив провести повне та оперативне розслідування всіх обставин того, що сталося. Залучені всі необхідні служби до рятувальної операції. Я вдячний кожному й кожній, хто з перших хвилин після влучання допомагає людям, хто рятує життя, – каже Зеленський.

Читайте також: Масована нічна ракетна атака на Україну: є руйнування 

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео