Тамара Коблик

За ніч зібрали 5 мільйонів на лікування звільненого з полону тернополянина

Це значно більше суми, що планували зібрати

Небайдужі українці одразу відгукнулися на заклик допомогти зі збором коштів на лікування звільненому з російського полону бійцю батальйону морської піхоти 36-тої окремої бригади тернополянину Михайлу Діанову (позивний «Мішаня»). Тільки за одну ніч на «банку» надійшло понад 5 мільйонів гривень.

Організували збір грошей вчора, 23 вересня, адже стан здоров'я Михайла після полону залишає бажати кращого. У чоловіка, крім відсутності частини кістки на руці, також є кульові поранення ніг. Лікування та реабілітація потребують значних фінансових витрат. Та українці не залишились байдужими - і вже ввечері переказали на «банку» у Монобанку понад 2 мільйони гривень. Наразі зібрана сума дорівнює 5005663 грн і гроші продовжують надходити.

Нагадаємо, звільненому з полону тернополянину Михайлу Діанову збирають кошти на лікування.

Як писав Терен раніше, Михайлу Діанову необхідно зробити кілька операцій та пройти фізіотерапію, проте він щасливий, що вдома.

Нагадаємо, увечері 21 вересня, полонених тернополян звільнили з полону. Це була найбільша операція з обміну полонених з 24 лютого.

22 вересня, звільнені з полону захисники з Тернопільщини – Катерина Поліщук (“Пташка”), Михайло Діанов та Арсен Дмитрик, світлини яких облетіли весь світ, зустрічалися зі своїми рідними та передали вітання землякам.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео