Тамара Коблик

В ДТП на Тернопільщині загинув 29-річний водій (оновлено, фото)

Восьмирічну дитину з численними травмами доправили до лікарні. Водії інших автівок травм не отримали

24 травня близько 08:30 на автодорозі М-19 «Доманово-Ковель-Чернівці-Тереблече» на території м. Кременець Кременецького району відбулась дорожньо-транспортна пригода за участі трьох автомобілів Nissan X-Trail, Audi та вантажного автомобіля ЗІЛ 131. Внаслідок події загинула 1 людина та 1 людина травмована. Про це повідомили у пресслужбі ДСНС України у Тернопільській області.

На місце пригоди виїжджала поліція, бригада швидкої та наряд служби надзвичайних ситуацій. За попередньою інформацією, 29- річний водій автомобіля Nissan X-Trail, виїжджаючи з другорядної дороги на головну, не пропустив транспорт і як результат - врізався у ЗІЛ-131. Вантажівка підім'яла під себе легковий автомобіль і після цього їх відкинуло на смугу зустрічного руху, де вони зіткнулися ще й з AUDI. Про це повідомили у відділі комунікації поліції Тернопільської області.

До ліквідації наслідків ДТП залучався черговий караул 5-ї державної пожежно-рятувальної частини (м. Кременець). Рятувальники деблокували з понівеченого транспортного засобу тіло загиблого водія Nissan X-Trail, а також врятували та передали медикам неповнолітнього пасажира даного автомобіля. Восьмирічну дитину з численними травмами доправили до лікарні. Водії інших автівок травм не отримали.

Роботи з ліквідації наслідків ДТП завершено, тривають слідчі дії.

Фото ДСНС та Національної поліції

Вибір читачів за тиждень

Відео