В Настасівській громаді відбулося «Свято хліба та урожаю»

IMG_0114

Компанія «Агропродсервіс» долучилася до проведення «Свято хліба та урожаю». Захід відбувся у Настасівській громаді у неділю, 19 серпня, та збірав  мешканців аж трьох сіл – Йосипівки, Мар’янівки та Настасова, аби з родинами відсвяткувати об’єднання своїх сіл в одну територіальну громаду.

Дійство також знаменує собою закінчення жнив. Таким чином настасівчани та гості дякували за добрий урожай, повідомляє «Агропродсервіс».

– Сьогодні ми відмічаємо одне із найбільших свят хлібороба – це свято хліба. Свято, яке рясно полите потом наших хліборобів на наших ланах. Цьогорічне свято хліба для нас дещо особливе тому, що цьогорічний урожай давався нам з дуже-дуже великою напругою, дуже багато праці та енергії необхідно було затратити, щоб зібрати сьогоднішній урожай, – звернувся до усіх присутніх генеральний директор компанії «Агропродсервіс» Андрій Баран.

IMG_0007-847x381
IMG_0007-847x381

Свято відбулося за підтримки компанії «Агропродсервіс», яка традиційно допомагає таким громадським ініціативам, тим самим дякуючи працівникам за роботу, а пайовикам  за довіру.

– Ми сьогодні робимо надзвичайно велике свято для людей, для тих, які сьогодні не покладаючи рук працюють задля блага нашої держави,  сім’ї і на благо компанії «Агропродсервіс». І я би хотів сьогодні кожному з вас подякувати за ту працю, яку ви вкладаєте кожного дня в свою роботу і стаєте прикладом для інших, – сказав голова Тернопільської обласної організації Аграрної партії Іван Чайківський.

IMG_0945
IMG_0945

Під час заходу кращих працівників жнивної кампанії нагородили подяками та грошовими винагородами, а гостей у частували паляницями з маком, яблуками та кулішем.

Також відвідувачі могли насолодитись святковим концертом, на якому виступали відома українська співачка Тоня Матвієнко, народний артист України Павло Дворський зі своїми синами та багато інших виконавців та колективів.

IMG_0089-1
IMG_0089-1

IMG_0358
IMG_0358

IMG_0583
IMG_0583

IMG_0590
IMG_0590

IMG_0856
IMG_0856

Фото: «Агропродсервіс»

Вибір читачів за тиждень

Відео