Анастасія Кисіль

В одному з міст Тернопільщини подорожчає проїзд у громадському транспорті

У Чорткові одна поїздка громадським транспортом коштуватиме 8-10 гривень 

11 березня на позачерговому засіданні виконавчого комітету у Чорткові було прийнято рішення про коригування тарифу на проїзд у громадському транспорті. Кажуть, вимушено підвищити тариф це єдиний вихід, оскільки через підвищення цін і дефіцит паливно-мастильних матеріалів та інших запчастин до автобусів Чортківське автотранспортне підприємство не може забезпечувати роботу міського пасажирського транспорту.

- У зв’язку зі значним підвищенням цін, а також суттєвим дефіцитом на паливо-мастильні матеріали (вартість 1 літра дизельного палива вже сягає 45 грн), автомобільні шини, акумулятори та запасні частини, Чортківське АТП 16241 неспроможне забезпечувати нормальне функціонування міського пасажирського транспорту, - йдеться у повідомленні Чортківської міської ради. 

Тепер одна поїздка вартуватиме 8 гривень (у випадку оплати карткою чи телефоном через валідатор) та 10 гривень (у випадку оплати готівкою).

- Якщо ж валідатор у автобусі не працює, негайно повідомляйте про це у цілодобовий оперативний штаб Чортківської міської ради - 067-271-57-82, 095-146-53-73, - йдеться у дописі. 

Також у Чортківській міській раді зауважують, що у зв’язку з відновленням роботи Чортківського АТП 16142, соціальні автобуси Чортківської міської ради за маршрутами «СЕ Борднетце - Синяково» та «СЕ Борднетце - Залізничний вокзал» перестають курсувати.

Фото Чортківської міської ради

Вибір читачів за тиждень

Відео