Ростислав Фук

В одному з тернопільських університетів обиратимуть ректора

Строк подання заяв – два місяці

Міністерство освіти і науки оголосило 20 березня конкурс на заміщення посади ректора Західноукраїнського національного університету. Про це повідомили у пресслужбі Міністерства.

У конкурсі можуть брати участь громадяни України, які володіють державною мовою відповідно до рівня, визначеного Національною комісією зі стандартів державної мови (вільне володіння державною мовою першого або другого ступеня), мають вчене звання та науковий ступінь і стаж роботи на посадах науково-педагогічних працівників не менш як десять років.

Строк подання заяв – два місяці з дня опублікування оголошення на офіційному веб-сайті Міністерства освіти і науки України.

Перелік необхідних документів можна переглянути ТУТ.

Документи надсилати на адресу Міністерства освіти і науки України: проспект Перемоги, 10, м. Київ, 01135.

Телефони для довідок: 481-47-92, 481-32-35.

До слова, Андрій Крисоватий був ректором ЗУНУ двічі: з 2013 року. Два п’ятирічні терміни керівництва він вже відбув, тому втретє балотуватися не може.

Нагадаємо, 29 грудня провели другий тур на посаду ректора Тернопільського національного педагогічного університету. За місце змагалися два претенденти – чинний ректор Богдан Буяк та декан історичного факультету Володимир Місько. Із кількістю 326 голосів переміг Богдан Буяк.

Фото: ЗУНУ

Вибір читачів за тиждень

Відео