Тамара Коблик

Передчасно померла доцентка тернопільського університету

Панахида відбудеться 30 березня о 12.00 в Домі печалі на вул. Микулинецькій. Чин похорону - о 13.00 на міському кладовищі біля с. Довжанка. Вічна і світла пам’ять

Передчасно відійшла у вічність 52-річна доцентка кафедри менеджменту, публічного управління та персоналу Західноукраїнського національного університету Олександра Марцінковська. Про це повідомили у пресслужбі навчального закладу.

Ректорат, профспілковий комітет, деканат, професорсько-викладацький колектив та студенти факультету економіки та управління, колектив кафедри менеджменту, публічного управління та персоналу і вся університетська спільнота сумує з приводу непоправної втрати – передчасної смерті  к.е.н., доцентки кафедри менеджменту, публічного управління та персоналу Марцінковської Олександри Богданівни, - йдеться у повідомленні.

Панахида відбудеться сьогодні, 30 березня, о 12.00 в домі печалі (вул. Микулинецька). Чин похорону - о 13.00 на міському кладовищі біля с. Довжанка.

Олександра Богданівна  народилася 2 жовтня 1970 року в м. Тернопіль. У 1994 році вступила до аспірантури Тернопільської академії народного господарства, після закінчення якої, 29 вересня 1998 року захистила кандидатську дисертацію за спеціальністю - розміщення продуктивних сил та регіональна економіка. З 1998 року Олександра Богданівна працювала у стінах Західноукраїнського університету, обіймала посаду викладача, старшого викладача, доцента кафедри. З вересня 2019 року працювала на кафедрі менеджменту, публічного управління та персоналу. Науково-педагогічний стаж Олександри Богданівни – понад 25 років.

Вічна і світла пам’ять!
 
Фото ЗУНУ

Вибір читачів за тиждень

Відео