В пожежі біля Тернополя постраждав чоловік

a74ee5e84bb67da201e8b441c6e87bae_preview_w440_h290 (Copy)

6-го грудня у Тернополі та області відбулося кілька пожеж. На кожній рятувальники оперативно реагували на виклики та ліквідовували наслідки.

Про це повідомили в ГУ ДСНС України у Тернопільській області.

6 грудня о 06:44 у Тернополі на вул. Пирогова виникла пожежа закинутої житлової будівлі, внаслідок якої вогнем знищено сміття на площі 5 м кв., пошкоджено облицювання стін на площі 5 м кв. Пожежу ліквідовано черговим караулом 1-ї державної пожежно-рятувальної частини 1-го державного пожежно-рятувального загону Головного управління. Під час гасіння врятовано одну житлову будівлю.

Окрім цього, пожежа трапилася у Байковецькій громаді. В с. Курники загорівся житловий будинок, внаслідок чого мешканець будинку отримав опіки. Після огляду та надання допомоги медиками від госпіталізації відмовився. Внаслідок пожежі вогнем знищено покриття житлового будинку на площі 70 м кв., пошкоджено речі домашнього вжитку та облицювання стін на площі 70 м кв. Пожежу ліквідовано черговими караулами 3-ї державної пожежно-рятувальної частини 3-го державного пожежно-рятувального загону Головного управління та місцевої пожежної команди с. Шляхтинці. Під час гасіння пожежі врятовано одну житлову та одну господарську будівлі.

Причини виникнення пожеж та матеріальні збитки встановлюються.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео