Де в Тернополі тепер шукати кошти на молодіжне житло?

2fc65974745fdb28d04ab0ddc3879ee5

Про зміну власної юридичної та фактичної адреси повідомляє Тернопільське регіональне управління Держмолодьжитла. Відтепер установу можна знайти в адмінбудівлі Тернопільської обласної ради та ОДА.

– Знайти нас можна за адресою: м. Тернопіль, вул. Грушевського, буд.8; каб.444,445,446. Ми будемо раді бачити Вас в нашому новому приміщенні, – повідомляють у Держмолодьжитло Тернопіль.

Окрім цього наголошують, що й надалі реалізовуватимуть програми сприяння молодіжному житловому будівництву. Отримати консультацію можна щоденно з 10.00 до 16.00, окрім суботи та неділі.

– Повідомляємо про продовження реалізації в регіоні державної та місцевих програм сприяння молодіжному житловому будівництву, які полягають у наданні пільгових довготермінових кредитів молодим сім’ям та одиноким молодим громадянам на будівництво (реконструкцію) та придбання житла, як шляхом коштів державного та місцевих бюджетів, так і шляхом власних коштів (статутного капіталу) Державної спеціалізованої фінансової установи «Державний фонд сприяння молодіжному житловому будівництву», програми доступного житла, – зазначають у Держмолодьжитло Тернопіль.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео