В ТНПУ відбувся ярмарок молодіжних громадських організацій (фоторепортаж)

1111111111111111 (Copy)

Студенти Тернопільського Вишу сьогодні мали змогу дізнатися про різноманіття громад, в яких можуть реалізуватися.

«Файне місто», всеукраїнська ініціатива «Активна Громада», молодіжне крило Правого сектору «Права молодь», «Національна молодіжна рада України», «Спілка української молоді», організація «Атом» та багато інших спілок були представлені в стінах педагогічного університету.

Молодь залучала студентів до ознайомлення та співпраці у своїх організаціях. Бажаючих учасники спільнот обіцяють навчати та допомагати у реалізації планів та ідей.

Всеукраїнська ініціатива «Активна Громада» сьогодні представляється у 24-х містах та селах України і охоплює щонайменше 60 тисяч громадян на рік.

Організація «Файне місто» і «Активна Громада» займаються збором підписів про невідворотність покарань порушення законодавства. Ідеєю даної ініціативи є – активізувати громадян, залучити їх до прийняття рішень як на місцевому, так і на національному рівні, залучаємо до участі у впровадженні реформ, - каже голова ГО «Файне місто»Янчинська Юлія.

буклети Активна Громада (Copy)
буклети Активна Громада (Copy)

Відокремлений підрозділ в Тернополі ГС «Національна Молодіжна Рада України» на ярмарку розповідала про життя спілки, з якими організаціями співпрацюють, чим займаються та які мають плани і пріоритети на майбутнє.

Наша громадська спілка об’єднує громадські організації на основі партнерства і підписання різних договорів. Київський офіс надав нам буклети англійською мовою, з якими можна ознайомитись, – каже учасник Тернопільського підрозділу спілки Світлана Фаленда.

буклет англ.мовою (Copy)
буклет англ.мовою (Copy)

cвітлана фаленда (Copy)
cвітлана фаленда (Copy)

Ще один учасник ярмарку спілка «Українська молодь» тернопільського міського осередку займається вихованням молоді в дусі «Бог і Україна», яка спрямована для підвищення культурного розвитку і підтримання традицій тернополян.

спілка укр.молоді (Copy)
спілка укр.молоді (Copy)

спылка укр.молоды2 (Copy)
спылка укр.молоды2 (Copy)

Ми займаємось з дітками віком від 2-х до 18-ти років, проводимо так звані «сходини», які відбуваються раз в тиждень. Для молоді проводимо різноманітні мандри, табори, інтелектуальні і фізичні змагання, - розповідає голова тернопільської організації «Спілка української молоді» Леся Голик.

Більш детальну інформацію про організацію можна дізнатись на сайті www.cym.org/ua-ternopil або на сторінці у facebook.

Фото автора

Вибір читачів за тиждень

Відео