Тамара Коблик

Важка втрата для близьких та рідних та не менша для громади й України: на Тернопільщині поховали Героя Сергія Пилипчука (фото)

Вічна пам'ять Герою

Вчора, 21 жовтня, Великодедеркальська громада провела в останню дорогу Героя Сергія Пилипчука з Великих Загаєць, який загинув 13 жовтня 2022 року неподалік с.Оскіл на Харківщині, боронячи нас від російських військ. Про це повідомили на сторінці громади у фейсбуці.

Сотні людей прийшли попрощатися із полеглим воїном - рідні, друзі, односельці, побратими, військові, представники влади та духовенство. Важка втрата для близьких та рідних та не менша для громади і України.

Односельці, рідні та друзі згадують про Сергія Володимировича тільки добрими словами - добрий, чуйний, готовий прийти на допомогу кожному, хто цього потребує.

Поховали Героя на місцевому кладовищі під звуки державного гімну та військового салюту.

Колектив Терену щиро співчуває рідним, друзям та побратимам Сергія Пилипчука з приводу непоправної втрати. Вічна пам'ять Герою.

Нагадаємо, Шумська громада попрощалася із 47-річним військовослужбовцем Валерієм Ліваром, який загинув неподалік с. Опитне Покровського району на Донеччині.

Фото зі сторінки Великодедеркальської громади у фейсбуці

Вибір читачів за тиждень

Відео