Моторошне вбивство на Тернопільщині розслідували у програмі «Гучна справа» (відео)

5

Про резонансне вбивство на Тернопільщині, яке сколихнуло селище Вишнівець у червні 2017 року, у той час говорили ледве не всі. Писав про вишнівецьку трагедію й «Терен».

Нагадаємо, у червні 2017 року у селищі на Тернопільщині на узбіччі знайшли тіло 17-річної дівчини Ірини, жительки Вишнівця. Пізніше з’ясувалося, що дівчина поверталася після святкування Дня молоді, але додому не прийшла. Через деякий час правоохоронці затримали підозрюваного у вбивстві – неповнолітнього жителя сусіднього села.

Наразі пройшло майже два роки після вбивства, але у справі є більше запитань, ніж відповідей. Для того, аби детальніше з’ясувати обставини трагедії, виявити винних та розглянути справу із точки зору експертів, журналісти телеканалу «Україна» у програмі «Гучна справа», провели власне розслідування.

Те, що вони дізналися, ваш шокує.

У програмі відкривають життя вбитої до трагедії, розбирають обставини справи, її причини та наслідки. Також журналісти спілкуються із родичами убитої дівчини, правоохоронцями, батьками підозрюваного, його адвокатом та самим обвинуваченим.

Окрім того, деталі вбивства розглядають експерти, які дають власну оцінку роботі правоохоронців та висувають здогадки про те, чи знаходиться винний у вбивстві 17-річної дівчини на лаві підсудних. Переглянути програму можна за посиланням. 

Фото та відео з допису

Вибір читачів за тиждень

Відео