Тамара Коблик

Антирекорд: на Тернопільщині за два дні великодніх свят впіймали 30 нетверезих водіїв

Також на свята зафіксували бійки, ДТП, звернення про домашнє насильство

Завдяки профілактичній роботі поліцейських не було допущено конфліктних ситуацій між вірянами, грубих порушень публічної безпеки та правопорядку, однак поліцейські зареєстрували чималу кількість бійок, фактів домашнього насилля та інших порушень, спровокованих надмірним вживанням алкогольних напоїв. Про це повідомили у відділі комунікації поліції Тернопільської області.

Співробітники управління превентивної діяльності ГУНП в Тернопільській області, підсумовуючи роботу за дві доби великодніх свят, кажуть, що минули вони без суттєвих правопорушень громадського порядку. Нагадаємо, в цей час поліція несла посилений варіант служби.

Водночас зареєстровано велику кількість повідомлень та звернень громадян щодо домашнього насилля – майже 60 фактів, порушень правил дорожнього руху – 46, дорожньо-транспортних пригод з і без потерпілих – 29, 16 бійок. Рекордним є число з виявлення водіїв, котрі керували транспортними засобами у стані алкогольного сп‘яніння – понад 30 осіб - їх притягнули до адміністративної відповідальності.

Нагадаємо, п'яний водій пошкодив 5 автівок у Тернополі. Доза алкоголю у крові перевищила норму майже у 19 разів.

Поліцейські закликають бути відповідальними та не нехтувати власною безпекою та безпекою інших. І просять утриматися від надмірного вживання спиртних напоїв.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео