Зустріч з акторами у Тернополі

f1xmishu6rI

Книгарня “Є” запрошує на зустріч з акторами LED-театру «Metanoia» «Світлодіоди у темряві». Захід відбудеться 4 квітня. Початок – о 18.00. Модератор — Юрій Матевощук.

Театр «Metanoia» – театр нових технологій, креативу та справжніх професійних акторів! За один рік гурт здійснив понад сто виступів як в Україні, так і закордоном!!! LED show – це ультрасучасний вид мистецтва, абсолютно новий напрям у європейській клубній і танцювальній культурі, який базується на використанні сучасних технологій. Незвичайна можливість побачити на власні очі, як рухи спеціальним реквізитом перетворюють світло в малюнки, дивовижні абстракції! Світло застигає у неймовірні образи, логотипи, фотографії, малюнки, надписи тощо. Перформанси «Metanoia» – це суміш майстерності акторів, науки, креативу та неймовірного драйву! Гра світлом, незвичайні образи, ексклюзивні художні прийоми не залишать байдужим навіть найвибагливішого глядача!

Адреса книгарні «Є»: м. Тернопіль вул. Валова, 5-9. Тел.: (0352) 254 459. Вхід вільний. Медіапартнер заходу — тижневик “Український тиждень”.

Вибір читачів за тиждень

Відео