Ростислав Фук

«Віддав своє життя заради миру на рідній землі»: на Тернопільщині поховали Героя Андрія Дячука (фото)

Загинув Андрій 13 жовтня селі Нова Кам'янка на Херсонщині під час виконання бойового завдання

Великобірківська громада попрощалася з загиблим військовослужбовцем Андрієм Дячуком. Про це повідомили на сторінці громади у фейсбуці.

Загинув Андрій 13 жовтня селі Нова Кам'янка на Херсонщині під час виконання бойового завдання. Потрапивши під мінометний обстріл отримав важкі травми, був доставлений до лікарні, але під час операції, серце воїна не витримало.

Андрій був дуже світлою та енергійною людиною, з початку повномасштабного вторгнення повернувся із закордону, щоб захищати Батьківщину від ворога. Він був героєм і загинув як герой. Великобірківська селищна рада висловлює щирі співчуття матері - Людмилі Степанівні, сестрам Анні та Анастасії, брату Дмитру, родині, друзям та побратимам загиблого, – пишуть на сторінці громади.

 Чин похорону очолили декан отець Михайло Пиняга та парох отець Іван Яцик Тернопільсько-Зборівської архиєпархії УГКЦ, на похорон прибули священники Великобірківського деканату.

 Почесну грамоту пошани і скорботи від головнокомандувача Збройних сил України Валерія ЗАЛУЖНОГО вручив матері загиблого начальник групи морального забезпечення Тернопільського РТЦК та СП Святослав Трущак..

Колектив Терену щиро співчуває рідним, друзям та побратимам Андрія Дячука з приводу непоправної втрати. Вічна пам'ять Герою.

Нагадаємо, 17 жовтня на Чортківщині поховали Героя Сергія Мальованого

Фото Великобірківської селищної ради

Вибір читачів за тиждень

Відео