Відновлення автошляхів Тернопільщини триває

rem

На замовлення Служби автомобільних доріг у Тернопільській області підрядні організації виконують роботи з поточного середнього ремонту та ліквідації ямковості.

Так, на обході міста Зборів (дорога М-09 Тернопіль – Львів – Рава Руська) триває влаштування ЩМА (щебенево-мастикового асфальтобетону) на трасі М-19 Доманове – Ковель – Чернівці – Тереблече (село Заруддя Збаразького району) – фрезерування та регенерація дорожнього покриття. Сьогодні стартували ремонтні роботи і на міжнародній трасі Стрий – Тернопіль – Кропивницький – Знамʼянка. На ділянці від кордону з Хмельницькою областю шляховики виконують фрезерування старого покриття.

- У 2018 продовжуємо відновлення автодоріг області за маршрутним принципом. Ділянку Тернопіль – Хмельницький ремонтуємо повністю, а це майже 40 кілометрів, - коментує керівник Служби доріг Богдан Юлик.

Роботи на трасі М-12 Стрий – Тернопіль – Кропивницький – Знам'янка виконує підрядна організація ТзОВ «Автомагістраль-Південь».

Окрім поточного середнього ремонту, на дорогах державного значення дорожньо-ремонтні бригади ліквідовують ямковість за допомогою гарячого асфальтобетону та  струменевим методом.

За день вдалось усунути 2280 метрів квадратних ямковості.

Роботи тривають.

Вибір читачів за тиждень

Відео