Відома футбольна команда Кременеччини змінила назву (фото)

img_6141

Одна з улюблених футбольних команд кременчан, яка об’єднала навколо себе чимало вболівальників, змінила назву. Відтепер народний футбольний клуб «Три валети» це – НФК «ПрофАгро – Кременець». Про це Асоціацію футболу Тернопільщини сповістив  керівник клубу і головний тренер команди Сергій Миколайович Єфремов.

Ми анонсували, що команда з Кременеччини розглядається, як потенційний учасник другої ліги чемпіонату Тернопільської області. На сьогоднішній день це питання позитивно вирішено і в сезоні-2021 НФК «ПрофАгро – Кременець» представлятиме Кременеччину в обласних змаганнях, підсиливши її другу лігу, – інформують в Асоціації футболу Тернопільщини

Також повідомляють, які команди точно гратимуть у другій лізі.

– У другій лізі принципову згоду на участь дали вже 9 команд: «Поділля» (В. Березовиця), ФК «Присівці« (Зборівщина), «Футбольна академія» (Тернопіль), ФК «Збруч» (Гусятинська громада), ФК «Копичинці», ФК «Скалат-ОТГ», «Стандарт» (Вишгородок, Лановецька громада), «Колос» (Зборів), НФК «ПрофАгро – Кременець». Ще два колективи поки не дали остаточного погодження щодо участі в другій лізі і мають це зробити в найближчий час. Це команди з Борщівщини та Збаражчини, – йдеться у повідомленні.

Фото з допису

Вибір читачів за тиждень

Відео