Відома тернополянка бере участь у відомому проекті

литвин

Відома тернопільська блогерка Наталя Литвин разом зі своїм хлопцем Олександром Куровським бере участь у відомому тревел-проекті «5к challenge».

Окрім Наталі, участь у проекті беруть ще 5 блогерів з України та Росії. Суть проекту – виконуючи завдання у Дубаї, вкластися у певну суму.

Моїм завданням буде вкластися у 5000 дірхам (~1360$) на 3 дні, виконуючи певні завдання. Всього є 8 завдань на зразок: купити 1 лук, 1 подарунок додому, спробувати 3 різних кухні, відвідати платні та безкоштовні історичні / культурні пам‘ятки, музеї тощо, купити щось на арабському ринку. У цю суму має входити і дорога, і готель, і їжа. Але найцікавіше, що лечу не сама, а з Сашою. А забронювавши літак та готель, у нас залишилось мало грошей. Викрутитись не вийде, бо всі чеки треба зберігати, плюс все буде фіксувати знімальна група. Вкладемось? Знаючи Дубайські ціни, велкам ту бомжстайл. Одне лише тішить: живемо не в палатці. Взагалі проект дуже крутий, бо має на меті показати читачам, що в Дубаї, окрім розкішних 5-ти зіркових готелів і шопінг центрів є ще багато інших цікавих бюджетних місць та пам‘яток. А з 31 грудня 2017 для українців не потрібна віза в ОАЕ, - розповіла Наталя Литвин.

Фото з соціальних мереж

Вибір читачів за тиждень

Відео