Відомий часопис 1930-их років почали видавати на Тернопільщині

1сг

Мешканці Тернополя та області відтепер зможуть дізнаватися більше про передові аграрні технології, життя аграріїв, нововведення у сфері господарювання, життя села та господарські практики, адже відтепер колишній вісник під однойменною назвою «Сільський господар» розширив свій інформаційний спектр та набув статусу громадсько-політичного часопису.

Тож не лише інформативністю славитиметься оновлена газета, а й можливістю слугувати платформою для висловлення думок та свіжих політичних ідей.

2сг
2сг

Перший квітневий номер Громадсько-політичної газети Тернопілля вийшов у світ 12 квітня. Беручи до уваги запити читацької аудиторії, «Сільський господар» видаватимуть двічі на місяць, і щоразу з свіжими порадами, новинами та цікавинками.

На шести сторінках газети ви можете побачити понад 15 рубрик, де почерпнете для себе не лише корисну інформацію, а й ознайомитеся з цікавими постатями, які слугуватимуть джерелом натхнення, дізнаєтеся нові рецепти традиційної кухні. Консультації щодо здоров’я «радить лікар».

3сг
3сг

Під рукою у добрих господарів завжди буде «календар обов’язкових робіт» та «поради до часу…», а для того, щоб відпочити – «програма телепередач на тиждень».

У новому форматі «Сільський господар» вам сподобається ще більше, адже такі рубрики як «гаряча тема», «спорт», «духовні роздуми» і завжди свіжі «новини» будуть у вашому полі зору.

4сг
4сг

Читайте «Сільський господар», адже з таким часописом ви не пропустите нічого!

Вибір читачів за тиждень

Відео