Відомий чортківський піцайоло Віталій Колошиць: «Тепер ми одну страву їмо тричі»

72671167_405869323682473_4048253469595795456_n

Знаний не лише у Чорткові, а й по всій Україні піцайоло Віталій Колошиць переконаний, що кухарям сучасних закладів харчування недостатньо просто смачно готувати їжу. «Настав час, коли треба готувати так, щоб гості «заводились» при першому погляді на страву», - резюмує Віталій.

- Так от, ми почали споживати страву три рази! Перший раз гість її їсть очима, тобто поглядом. Другий раз смартфоном для соціальних мереж. А третій раз ми відчуваємо її смаковими рецепторами, які розбирають всі тони смаку, - так по-особливому бачить процес поїдання їжі піцайоло.

- Створюючи нові рецепти тіста, доводячи смак, поєднання інгредієнтів, та неймовірний декор, я стараюсь створити шедеври, які почнуть змінювати ваші уявлення про піцу. А з якими інгредієнтами піца була найсмачнішою в вашому житті?, - запитує Віталій Колошиць.

Фото Віталія Колошиця

Вибір читачів за тиждень

Відео