Дарія Шевченко

Відомий тернопільський шоумен здивований гнівом своїх підписників (фотофакт)

66040752_2288533814556081_6494687745003225088_n

Нещодавно Сергій Притула зламав ногу. Днями у соцмережу він виклав фото, під якими подякував тернопільським лікарям за гостинність.

Проте, у коментарях під дописом на телеведучого посипався шквал негативних емоцій. Люди з обуренням казали, чому він лежить в приватному медзакладі, а не у звичайній лікарні, де умови не найкращі. На своїй офіційній сторінці Сергій Притула написав пост-відповідь на дані коментарі.

- До появи у соцмережах я не так часто зустрічався зі сплесками безпідставного людського негативу, позаяк, в обличчя подібне люди рідко говорять. Потім, коли зареєструвався у ФБ та інстаграм, сприймав хейтерів доволі болісно, а потім почав гартуватись у переписках із ними і навіть почав отримувати задоволення, коли якихось конкретно взятих телепнів потикати фейсом у їх коменти і запитати: «хто то наробив? хто то наробив?».

Я виставив у себе на сторінках кілька разів фото з палати, у якій чекав на операцію. В коментарях начитався різного про те, як я відірвався від народу, що мені б варто було полежати у «простій» лікарні і послухати простих людей, що майбутньому депутату, взагалі-то, пасує лікуватись в Україні, а не закордоном, що комфорт моєї палати - це знущання з людей і т.д., - написав Сергій Притула.

[gallery order=«DESC» columns=«1» size=«full» ids=«233743,233745,233746»]

Також шоумен ще раз подякував лікарям за те, що  протягом 10-ти днів допомагали йому одужати.

Фото з офіційної сторінки Сергія Притули

Вибір читачів за тиждень

Відео