Ростислав Фук

Військові з Тернополя можуть безкоштовно отримати індивідуальні аптечки

Щоб отримати індивідуальну аптечку, необхідно пред’явити посвідчення учасника бойових дій

З метою попередження та лікування гострих сезонних респіраторних вірусних інфекцій тернополяни, які проходять службу в ЗСУ, можуть отримати індивідуальні аптечки. Про це повідомили на сайті міської ради.

Для цього захисники чи захисниці перебуваючи у місті, повинні звернутися у Тернопільський міський територіальний центр соціального обслуговування населення за адресою: вул. Миколи Лисенка, 8-А.  Щоб отримати індивідуальну аптечку, необхідно пред’явити посвідчення учасника бойових дій (УБД) або довідку із військкомату.

До складу індивідуальної аптечки входять групи препаратів, які використовують при різних простудних захворюваннях, зокрема: знеболювальні  протизапальні препарати, жарознижувальні та відхаркувальні засоби. Також ряд крапель, а саме: судинозвужувальні для носа, протизапальні краплі для очей та вушні. На прохання захисників є і протиопіковий аерозоль.

Якщо рідні бажають отримати та передати військовослужбовцю таку аптечку необхідно надати документи, що посвідчують родинні зв’язки та копії документів захисника чи захисниці.

Отримати додаткову інформацію можна за телефоном: +38 (067) 461-10-75.

Фото Тернопільської міської ради

Вибір читачів за тиждень

Відео