Ростислав Фук

Військовослужбовця з Тернопільщини нагородили почесним орденом (фото)

Орден Архистратига Михаїла – український недержавний орден, заснований Православною Церквою України 

Заступника командира 2 роти 2 батальйону ДУК «Правий сектор» Назара Сарабуна нагородили орденом Архістратига Михаїла ІІ ступеня. Про це чоловік написав на своїй фейсбук-сторінці.  

Орден, який належить всім побратимам з Правого Сектору, з якими ми разом, впродовж 8-ми років продовжуємо боротьбу за Українську Самостійну Соборну Державу на військовому фронті і на фронті духовному. В Україні не місце московській секті під назвою московський патріархат і в цьому напрямку також маємо багато спільних перемог. Ми йдемо шляхом Господнім, а шлях Господній – то перемога, – каже він.

Назар Сарабун - уродженець села Жовнівка Бережанської громади. Громадський активіст, музикант, гітарист гурту «Новимний Кудень». Учасник Революцї Гідності. У 2014 році пішов захищати схід України від окупантів. З початку повномасштабного вторгнення є заступником командира 2 роти 2 батальйону ДУК «Правий сектор».

Орден Архистратига Михаїла — український недержавний орден, заснований Православною Церквою України для вшанування людей за заслуги перед Помісною церквою. Орден має два ступені. Нагородження здійснює Предстоятель ПЦУ.

Читайте також: Тернопільські музиканти їздили на передову для зйомок кліпу

Фото Назара Сарабуна

Вибір читачів за тиждень

Відео