Тамара Коблик

Вижив на війні, а вдома у відпустці трапилося непоправне: на Тернопільщині поховали військовослужбовця Мирослава Рудого (фото)

Світла пам'ять

Вчора, 12 червня, у Курниках, що біля Тернополя, в останню дорогу провели старшого солдата Мирослава Рудого, якому тепер назавжди 45 років. Військовослужбовець мужньо захищав рідну землю, відстоюючи незалежність України. Але трагічно загинув у відпустці 10 червня 2024 року. Про це повідомили на сторінці Байковецької громади у фейсбуці.

Народився Мирослав у селі Стегниківці. У сім’ї їх було шестеро. Нелегке дитинство було у нього. Коли хлопчику було 2 роки помирає його батько і дитина залишається сиротою. Покійна мати віддала всю свою любов, увагу, турботу… А найстарші брати піклувалися про нього і дуже любили. Підростав, одружився. З дружиною Галиною прожили разом 21 рік у любові та злагоді. Разом виховали троє дітей.

Коли в Україні почалася війна, чоловік пішов воювати, був на передовій.

Прийшовши у відпустку Герой запланував багато роботи по дому, але Господь розпорядився по-іншому. У Мирослава залишились дружина Галина, старший син Максим, донька Альбіна та менший син Станіслав, - розповідають на сторінці Байковецької громади у фейсбуці.

Попрощатись із захисником на чин похорону, який відбувся у церкві Святого Архистратига Михаїла, прийшли рідні, друзі, побратими, сусіди та представники місцевої влади.

Колектив Терену щиро співчуває рідним, друзям та побратимам Мирослава Рудого з приводу непоправної втрати. Вічна пам'ять Герою.

Нагадаємо, на Тернопільщині попрощалися з 54-річним захисником.

Фото зі сторінки Байковецької громади у фейсбуці

 

Вибір читачів за тиждень

Відео